Καθίστε πίσω, χαλαρώστε και παρακολουθήστε τα ρολά των 5 αστέρων στο.

Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Διαχειριζόμαστε όλες τις πτυχές των καταχωρίσεών σας παρέχοντας ένα ενιαίο σημείο επικοινωνίας αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα ενοίκια σας.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΜΩΝ

Χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό κορυφαίας τεχνολογίας βελτιστοποίησης των τιμών Airbnb και τοπικών γνώσεων για να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε τα έσοδα από τις κρατήσεις για τις καταχωρίσεις σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Αν η περιουσία σας χρειάζεται συντήρηση, η ομάδα ειδικών μας με μεγάλη εξειδίκευση απλά τηλεφωνεί.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Αυστηρή προβολή όλων των επισκεπτών που χρησιμοποιούν ελέγχους επαλήθευσης online και εκτός σύνδεσης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

Επαγγελματική φωτογραφία και βελτιστοποίηση αναζήτησης με προσωπική επαφή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ & 24ΩΡΟ CHECK-IN

Παρέχουμε άμεση ανταπόκριση στις ερωτήσεις των επισκεπτών και χαλαρώνουμε, εξασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν check-in οποιασδήποτε ημέρας ή νύχτας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Οργανώνουμε επαγγελματικές εκκαθαρίσεις που πληρώνονται από τους καλεσμένους σας για να εξασφαλίσουν καθαρό σπίτι και υψηλές βαθμολογίες.

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙΩΝ

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας σεντόνια και πετσέτες. όλα τα αντικείμενα πλένονται εκτός εγκαταστάσεων και τα κρεβάτια γίνονται σύμφωνα με τα πρότυπα του ξενοδοχείου.

gazi_interior_lowres-20.jpg

ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

"Αυτό πρέπει να είναι το καλύτερο ακίνητο στην Αθήνα και δεν γελάω! Δεν θα μπορούσα να σας δώσω ένα ελάττωμα εάν η ζωή μου εξαρτιόταν από αυτό. Ακόμα καλύτερα από τις εικόνες, από όλες τις ανέσεις που θα θέλατε, από τον ευγενικό και ευχάριστο οικοδεσπότη-απολύτως τέλειο με κάθε τρόπο ".

-Jason, Πόρτλαντ, Όρεγκον

 
gazi_interior_lowres-3.jpg

ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

"Το διαμέρισμα ήταν πάνω από τις προσδοκίες μας!Όλα ήταν τέλεια και καλύτερα από τις εικόνες. Η Emmanuela ήταν ένας υπέροχος οικοδεσπότης σε όλη τη διαμονή μας!Είδος, γρήγορη απάντηση και πραγματικά χρήσιμη. "

-Ελιν, Νορβηγία